USKONNON KERTAAMISTA ENNEN YO-KIRJOITUKSIA...

KUN LÄHDET KERTAAMAAN YO-KOKEITA VARTEN, EI SINUN TARVITSE ITSEÄSI UUVUTTAA. HUOMAA, ETTÄ OLEMME TEHNEET SUURIMMAN OSAN TYÖSTÄ JO KURSSIEN AIKANA... MUISTUTA ITSEÄSI, ETTÄ HYVIN TEHDYLÄ TYÖLLÄ PÄRJÄÄT VARMASTI! Kaiva siis kirjasi ja vihkosi. Laadi itsellesi lukuaikataulua, kalenteri esille siis ;)


  • SANAKORTTEJA: Täältä löydät joitakin uskonnon asioita koottuna kaksipuolisiksi korteiksi(flashcards) : www.quizlet.com/alainio

- Käytä tietokoneella, tabletilla tai kännykällä. Voit esim.
1) flashcards = lukea tai kuunnella termejä ja selityksiä (voit laittaa sen myös rullaamaan itsellään, jolloin voit kuunnella termejä vaikka lenkillä tai bussissa)
2) scatter = yhdistellä sanaa ja selitystä toisiinsa  • VANHOJA YO-KYSYMYKSIÄ JA VASTAUSESIMERKKEJÄ: Suomen uskonnonopettajien nettisivuilta löytyy myös ohjeita kertaukseen, vanhoja yo-kysymyksiä, malleja täysien pisteiden vastauksista http://www.suol.fi/index.php/yo-kokeetUSKONTO ON YLEISSIVISTÄVÄ OPPIAINE, JOTEN SEN KIRJOITTAMINEN YO-KIRJOITUKSISSAKAAN EI VAADI MITÄÄN MERKILLISIÄ TAITOJA. Oppituntien tiedoilla pärjäät varmasti. Ykkösapu sinulle löytyy vihoista/ muistiinpanoista. Harjoitellaan kysymysten avaamista yhdessä.
bit.ly/uskontoa